Vilken natt!

Hehe ja det var spännande! I går kväll satt jag i vanlig ordning och slappade framför tvn strax innan jag skulle bege mig emot sängen och drömmarnas land. Klockan var ganska precis tolv när det ringer på dörren. Jag tar på mig ett par byxor och går uppför trappan, kikar ut genom fönstret för att se vem det är. Där står en man i 30 års åldern, han svettas kraftigt och hans ögon är allt för uppspärrade för att det ska vara ett normalt ansiktsuttryck. Vad var det som egentligen stod på? Jag går instinktivt förbi mina föräldrars sovrum och säger till dem att de är nån mysko som ringer på dörren, innan jag själv går och öppnar.  När dörren sakta går upp ser jag hur den svettiga mannen drar en lättnandes suck.
- Ursäkta att jag stör så här mitt i natten, men det brinner utav bara tusan vid erat garage, sa han med en lätt ton av stress i rösten.
Vid det här laget hade min mor och far hunnit ta sig upp och stod nu bakom mig i dörröppningen.
Min mor fortsatte samtalet med mannen, medan jag sprang ner på undervåningen och drog på mig mina skor i samma veva som jag slängde fram ett par hinkar som jag snabbt fyllde med vatten, ett par större handdukar åkte också med.
Sedan sprang jag ut genom dörren och ner mot garaget men inte utan att låsa dörren då man vet aldrig med sånt där, nån kanske passar på att smita in och sno på sig en tv eller två. Väl vid garaget visade det sig att den värsta elden hade mannen vid dörren redan hunnit släcka, men det brann fortfarande med 30 cm lågor lite här och var. Jag blötte ner handdukarna och la dem vid sidan om mig som reserv ifall det skulle blossa upp igen, sedan slängde jag vattnet på de ställen där det brann som värst. Mannen från dörren hade nu hunnit komma ner och började hjälpa till och stampade lite. När vattnet hade släckt det allra värsta och kunde man se hur höga lågor det tidigare hade varit. säkert upp emot två meter , kvistar och löv på diverse träd runt om högt upp på stammarna var förkolnade och tankarna gick till att det här kunde ha slutat mycket värre. Men som tur var finns det uppmärksamma människor som agerar snabbt och på rätt sätt. Det som var extra skoj med hela den här grejen var att mannen från dörren, som bodde tvärs över gatan, han höll på att utbilda sig till brandingenjör.  Sicken tur !

nä nu ska jag till jobbet, ett ställe där det är jag som är on fire, för damn va jag är bra:) booyaa

Vedervärdig väderlek eller välbekant vakum?

Har sett på burn notice idag och käkat kyckling. åkte till cornet och såg på när calle och han spelade tvspel ocskå. med andra ord har det varit en enormt givande dag. ska bli så enormt skönt att ha nått som kanske aktiverar mig lite i morgon iaf.. utbildning inför ev jobb. vi får väl se vi får väl se..  kanske ska starta ett nytt liv.. dag ett börjar i morgon säger vi. god afton kära människo0r

0123

Ensamhet är något man borde dela med andra!

Jävlar vad irriterande

Helvete vad jag blir trött på mig själv ibland asså! Här har man suttit de senaste 2,5 timmarna och letat tjänster och fyllt i ansökan till utlandsstyrkan . sakta men säkert plockar jag fram diverse papper från lumpen civila utbildningar och jobb och fyller med ytterska omsorg i skiten. Just när man börjar närma sig slutet på ansökan finns det en ruta där man ska lägga in sitt pesonliga brev, jag tidigare hade skrivit i ett worddoc, telefonen ringer och när jag kommer tillbaka från det korta samtalet glömmer jag totalt bort att klistra in brevet och skickar alltså en ansökan utan det antagligen viktigaste i hela ansökan!

Så nu har jag fått skriva av mig lite av min irritation och ska återgå till att fylla i min framtid!

Ny låt

Jag har under ett par dagars tid skrivit en ny låt. The ultimate ripoff kallar jag den, inte för att det är det vad jag vet, men ackorden är ifrån den där " you and i collide" och sångmelodin tror jag att jag känner igen, fast sen igen så låter ju allt nu för tiden som något annat.
 Den ligger uppe på min facebooksida i alla fall så där kan ju någon vänlig själ lyssna på den och säga vad de tycker och ifall de kan identifiera den med någon som redan finns.
Texten går i alla fall som följer :

This is just a simple rippoff of a sunny day
Or a days work without the pay, oh I say
 People will be people until the end of time
 You’re caught in the middle and you don’t get to resign

 You’re just a simple fake
 You’re just the tune of today
There’ll soon be and other
 And I will come to love her

 I admit this song Is not mine to sing
 But I’m out of ideas I’ve tried everything
 Now here I am, I’m spitting out lies
 While thinking of you and your pale blue eyes

 You’re just a simple fake
 You’re just the tune of today
 There’ll soon be and other
 And I will come to love her

 Here I am
This one is for you After this we’re through
 Yeah, here we are
Now we are departed
Right back were we started

 You’re just a simple fake
You’re just the tune of today
 There’ll soon be and other
And I will come to love her

http://www.facebook.com/video/video.php?v=177416875006&saved#/video/video.php?v=177416875006&ref=mf

/Sundberg out

deprimerad och sjuk på alla sätt!?

Min kära vän calle sa idag till mig att internet är en hypokondrikers värsta fiende, jag själv lägger till att det är allas fiende. Med internets hjälp kan man lätt googla lite på några symtom man har och vips så får man för sig att  man har cancer och alkolism eller nått. Jag själv kollade upp vad som klassas som depression och enligt alla sidor jag kunde hitta så är risken att jag ska ta livet av mig oerhört hög tydligen, enligt deras punktdiagnosering så lider jag tydligen av egentlig depression. Inget jag känner själv, men fan wikipedia och fråga docktorn på nätet måste väl ändå ha rätt?  pytsan heller!

  Jag är inte depremerad, jag är bitter och arbetslös det är en jävla skillnad!

Henrik en äventyrare?

Jag är så trött på min tillvaro just nu, jag vill bort härifrån och utforska världen. Mitt första äventyr har jag tänkt ska gå till skånes mest sydliga udde.  Har i dagarna kollat upp vad som gäller med allemansrätten ( skäms att jag inte hade koll på den förut) och tältning o sånt verkar ju inte vara några större problem i naturen me like.

Nåväl jag har i alla fall tänkt mig att jag ska gå hemifrån mig ner till skåne och tillbaka. Har ingen aning om hur lång tid det skulle ta, eller vad jag behöver i pengaväg för att överleva. Om man springer milen på ca 40-50 min, så borde man gå milen på en timma och 20 min i rask takt. Fast jag kasnke är på tok för optimistisk. säg två timmar per mil så ligger vi i överkant ordentligt och det är väl ungefär 30 mil till malmö iaf och sedan är det ju en bit kvar. Tror jag åtminstonde, mina geografikunskaper är inte de bästa. Jag skulle nog köra lumpen metoden, gå femtio minuter vila tio byta strumpor, gå femtio minuter vila tio.

Är det någon som vill joina mig i en lätt gång march utan någon direkt mat att tillgå? som ett baskerprov fast utan baskern och gnälliga värnpliktiga.

Lägga ner?

Jag har lite tankar kring ifall jag ska lägga ner bloggen, har egentligen inget vettigt o säga.

Eller finns det någon som inte klarar sig utan mig?

bääääää!

Personlighetstest!

Jag googlade på personlighetstest och fann ett, man svarar på 41 frågor och utifrån det får de fram en profil på hur man är. Jag är inte helt säker på att det funkar särskilt bra då jag tydligen ska vara:

Din personlighetstyp: Praktiskt lagd, traditionell och välorganiserad. Fysiskt aktiv. Ointresserad av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.

Känns som självglorifiering utav bara fan det där. Men vore jag sådan så skulle jag vara mer än nöjd. Undra om jag är sådan. Är det någon som vill tillägga eller ta bort något av ovanstående egenskaper hos mig så gör det gärna. Det är alltid skojigt att se vad folk har för bild utav en själv.

http://se.41q.com/typ.41q?p=13577676

och där har vi länken till resultatsidan.

/ Sundberg out!

Vad i helvete är det här?

Vad är det för fel på folk? Här sitter jag och skriver .. med omsorg i min blogg också är det bara ett fåtal som läser det, jag menar jag är helt övertygad om att min blogg är bättre än t ex blondinbellas och jag tar dessutom upp en jäkla massa viktiga saker som tex vad jag ska göra ikväll. Jag förstår att när folk läse rdet här inlägget så tänker de, jävla bortskämda lilla brat som ser ner på annat folk. Ja och?Jag må vara omogen etc, men ärligt talat så ser jag bara ner på folk som tycker att jag ser ner på folk. Sen kom en väldigt rolig tanke upp i mitt lilla huvud precis, här sitter jag och klagar på att ingen läser min blogg, och det roliga är att jag klagar på det genom att skriv i min blogg, som ingen läser.

Hos calle korean

Nu sitter jag i calles säng och knappar på han äckligt besvärliga lilla tangentbord. Det är nog som att köra en bil man inte har kört förut, man måste vänja sig med det. Men fram till dess jag har lyckats anpassa mig ordentligt får ni nöja er med att det jag skriver kanske innehåller en del snedsteg.
Calle sitter vid sitt skrivbord och skriver ner vad han ska packa.Han är tydligen rädd att hanska glömma något.  Jäkla medelålderskärrings fasoner, fan va kan man behöva ett par dagar i fjällen?  några kalsonger några strumpor och ett par tshirtar och ett eller två underställ,sen var det klart. haha nu blir han sur för att jag snackar skit om honom.. men det får han ta!
Om ett tag är det nog tänkt att vi ska röra oss innåt mot stan för att ta en öl eller två och umgås med lite vänner, och där kan jag lova att det är någon annan som faller offer för vårt skitsnack. Fotboll var ocskå uppe på schemat, men ärligt talat så suger jag på fotboll och känner att det är en på tok för nyttig sysselsättning så här en onsdagskväll. Ett par öl och bittert skitsnack känns betydligt mer lockande.
Samtidigt som Calle nu har övergått ifrån att skriva packlista till att börja packa så sitter jag fortfarande här, känner hur magen kurrar den lilla frukost jag åt för flera timmar sedan har nog redan brutits ner i magsäcken och är säkerligen redan ett par meter gånga i tarmarna. Och lagom till morgonskiten i morgon ska vi nog se att mackan med den slibbiga salladsskivan och den slemiga osten kommer ut i en lagom,inte för hård inte för lös, utan lagom härligt skit!
 Calle som just fick höra det jag har skrivit tittar på mig med oförstående ögon och säger " Du är lite cp , du vet det va?"
Ja jag vet det, men jag är helt övertygad om att även ifall jag är lite äcklig, lite självgod och lite cynisk ibland så är jag faktiskt en helt underbar människa med en unik karraktär. Sug på den du din lilla batistini bög

dag och natt

Ikväll blir det öl och kvinnor.. eller iaf öl och spaning, man måste ju reka området innan man äntrar det

Horan eller madonnan!

"Horan eller madonnan? Vilken var vilken? Och vem skulle han välja? Inte för sitt liv kunde han minnas mors råd i frågan"

Vilket skitsnack, det handlar varken om horan eller om madonnan! Antingen handlar det som sex och kärlek, eller så handlar det bara om sex.
  Jag ska inte göra en roman av det här utan det ska vara kort och koncist.

Sex är bäst ihop med kärlek.
Utan kärlek är sex härligt ändå.
och slutligen: " Fula brudar knullar bäst ty de vet ej när de får kuk härnäst!"

/Sundberg out

gummilagar!

Under den gångna veckan har jag argumenterat en del med diverse folk om lagen "hets mot folkgrupp". Jag är väl medveten om att  den är till för att skydda minoriteter i samhället och det tycker jag är väldigt viktigt att vi gör. Men jag tycker också att det är väldigt viktigt att alla ska vara lika inför lagen och att alla ska ha skydd utav den.  Vad som sticker mig i ögonen är att Svenskar inte står under beskydd av just lagen hets mot folk grupp, för att Svenskar inte är en folkgrupp, med undantag för homosexuella. Försök sätt er in i följande scenario; Säg att du bli påhoppad verbalt för att du är just svensk och tar väldigt illa vid dig, ungefär som om en svensk går ut på stan och börjar trakasera en invandrare pga hans härkomst, religion eller kultur. Svensken blir utan tvekan dömd för hets mot folkgrupp, medan förrövaren som trakaseraar svensken antaglien kommer undan helt alternativt blir dömd för förtal eller nått liknande.
 Är det verkligen så jävla mycket begärt att lagen ska gälla alla?

Jag hatar söndagar!

Det är söndag eftermiddag och helgen börjar närma sig sitt slut. Det är för jävligt,nästan en hel vecka fram till att man har en legitim orsak att supa sig redlös och säga massa dumheter till folk igen. Nästan en hel vecka med begränsade möjligheter att hitta på något vettigt så som att dra ut med polarna och steka i solen en förmiddag, eller att spana brudar på stan. Visst dessa grejer kan jag ju göra själv ocskå, men det blir inte riktigt samma sak utan att ha någon att skratta ihop med. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Jag behöver ett jobb! Att bara gå hemma och vänta på nästkommande helg gör mig galen, man har inte lust till nått i princip. Hade en period när jag tränade som en galning, sprang i snitt milen varanann dag , men nu har jag ingen lust med det längre. Borde egentligen hitta mig ett gym och pumpa upp mig lagom till sommaren, men jag känner att jag inte skulle klara det heller, åtminstonde inte utan en wingman. och det är just till wingman jag vill komma med detta inlägg.  Umgängeskretsen är ganska begränsad för tillfället och folk har redan sin grej som de kör, och det är inget för mig riktigt det där med fighting, slåss när jag måste annars får det vara. Så boho right... det finns alternativ men inget som faller mig i smaken, antingen är jag extremt bortskämd och lat eller så.. Ja det räcker så, bortskämd och lat. Men det är rätt attraktivt väl?
/ Sundberg out!

sov

Juliet alfa golf   tango romeo oscar romeo   alfa tango tango    india november golf echo november    kilo oscar mike mike echo romeo  alfa tango tango   foxtrot alfa tango tango alfa   victor alfa delta   juliet  alfa golf   sierra kilo romeo india victor echo romeo. Mike echo november    juliet alfa golf  sierra kilo romeo india victor echo romeo  india alfa lima lima alfa foxtrot alfa lima lima. Juliet alfa golf     tango romeo oscar romeo  delta echo tango   kilo alfa november   victor alfa romeo alfa  delta alfa golf sierra   alfa tango tango   sierra oscar victor alfa   novemer uniform! Golf oscar delta  november alfa tango tango!

RSS 2.0