Zombie

Det är ett ständigt jävla tjat hemifrån att jag har blivit just det, en zombie! Var morgon när jag kommer upp på övervåningen och sätter mig vid bordet för att äta min dagliga frukost får jag höra att jag ser slitnare, sorgligare och mer och mer deppad ut.  Klart som fan man blir deppig av att bo hemma och inte ha nått jobb vid 20 års ålder. Men även ifall så är fallet så behöver jag inte höra det varje jävla dag. Det kommer knappst ge mig ett jobb och det kommer knappst få mig att le. Men tack kära medborgare i familjen Sundberg att ni uppmärksammat det åtminstonde! bajs

Feminism

Har ni någonsin hört talas om ett så töntigt begrepp va? Det är rena rama skämtet! För det första så säger sig feminister stå för jämställdhet, men ärligt talat vad är det för jämställdhet? Jag menar det spricker ju redan vid namnet, Feminism.
 Jag är för ett jämställdt samhälle till en viss gräns. Självklart ska lika arbete ge lika lön, självklart ska en kvinna som blir slagen av en man få hjälp och rätt att slå tillbaka, lika mycket som en man ska ha rätt att dänga till ett fruntimmer när hon ger sig på honom!
 Något jag har riktigt svårt för är folk som vill att samhället ska vara helt könsneutralt. Vad är det för jävla påhitt, lever de människorna i någon form av fantasivärld? Det finns skillnader mellan män och kvinnor, deal with it!

Uncle senile

Jisses vad jag saknar bandet! Var nyss inne på www.myspace.com/unclesenile och kikade runt. Hittade ett blogginlägg där efter att de hade vart i Allingsås och spelat. De klarar sig tveklöst väldigt bra utan mig kvar i bandet med tanke på vilka reaktioner de fick när de spelade där. Jag förstår iofs att de inte vill ha tillbaka mig i bandet med tanke på hur jag " tog en pause" strax innan inryck. Tanken var att jag skulle försöka vara med så mycket som möjligt under tiden jag låg i grönkläder. Men det var visst bara jag som tyckte jag hade en plats kvar med dem. Känns förjävligt med tanke på att majoriteten av det de har spelat är skrivet av mig.  Hade funderingar ett tag på att registrera mina låtar hos stim, men det är inte längre nödvändigt då Uncle senile är upplöst idag. Alla håller de på med sina egna projekt och här står jag ensam kvar.. haha självömkan är min mest attraktiva egenskap.

"I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough Without ever having felt sorry for itself."

/Sundberg out


sjuk

Ja sjuk är jag...I kroppen alltså. Den dag någon har bevis på att jag är sjuk i huvudet det är den dag jag röstar på sossarna eller trycker i mig en tandkrämstub bara för att det är gott. Its not gonna happen, people!
Nu hade jag faktiskt tänkt att klottra ner hela min klagosång här. Jag är arbetslös, jag är dumpad, jag är sjuk och jag är pank. boohoo right! Haha ärligt talat så är det att vara sjuk det enda jag ser något negativt med just nu, för det är det enda som håller kvar mig där jag står och stampar just nu. De senate dagarna har jag trots att jag vart helt mör i hela kroppen och haft feber över öronen  haft en sån jävla vilja att komma igång, göra någonting, ut och springa, gå ut och annektera ett jobb eller ta mitt körkort en gång till. Jag är så enormt rastlös så jag känner för o klappa till första bästa människa på käften, bara för att göra någonting! Spelar ingen roll om det är en kvinna eller man, pensionär eller barn,  bara jag får se lite blod ( och nu ni dumma människor som jag vet läser detta för i helvete!!!!!! sluta tyck att det jag skriver är så jävla hemskt! Läs mellan raderna för fan! Det är bara frustrerade tomma ord som är ett resultat av för mycket supande och för lite sex!).....

Och nu blev jag arg och tappade tråden, god natt jävla as!

Arbetslös

Ja och inte är det några bra tider att vara arbetslös i inte, missförstå mig rätt det är väl aldrig bra att vara arbetslös men nu med finanskris och what not så är det ännu sämre, främst för att det är riktigt svårt att få jobb och då speciellt om man är ny på arbetsmarknaden, något som jag är! Sedan jag muckade ifrån lumpen 2008-11-14 har jag sökt i snitt 5 bra jobb i veckan, jag har varit på en hel del intervjuer och alla säger de samma sak; " Tyvärr vi vill ha någon med mer erfarenhet".
Jag har varit på arbetsförnedringen och talat med dem och det verkade till en början ganska bra, men sedan insåg jag att hela ams system bygger i princip på att man har haft anställning tidigare. Det börjar när man går in på deras hemsida och registrerar cv etc, vad kan du tänka dig jobba med och vad kan du jobba med. Har man inga tidigare erfarenheter så visas inte ens ditt cv för ev. arbetsgivare som söker folk via ams hemsida.
 Det känns lite som ett moment 22,  "Utan erfarenhet får jag inget jobb och utan jobb får jag ingen erfarenhet"
Pengarna i kassan börjar sina nu ocskå, det kostar faktikst mer än man tror att leva och ändå bor jag hemma, äter inte ute längre och jag har defenetivt inte råd att festa. Min enda stadiga utgift just nu är snuset jag köper, och det har jag fått dra ner på nu. Jag räknade lite på det häromkvällen och snusar man en dosa om dagen är det 14600/år, tack o lov så snusar jag inte så mycket jag ligger på två - tre dosor i veckan ungefär, men det är ändå en jävla massa pengar jag räknar åtminstonde med att det blir 4866kr/år. Jag får väl se det posetivt då det här med att vara arbetslös, är jag det en längre tid nu så kommer jag inte ha råd att snusa och det vore ju ett ypperligt tillfälle att sluta. Eller så skaffar jag nån form av bidrag och parasiterar på vår käre skattebetalare och fortsätter snusa.. muhahah!

!



Jag dricker för att göra andra människor intressanta!

!

Det finns ingen som är så ödmjuk som jag!

0231

Läste någonstans frasen "Jag sökte dig och fann mitt hjärta".. Visst fan var väl det sött och gulligt!
Jag är så trött på allas, inklusive min egen, fixering av kärlek. Vad är det som får alla att sträva efter den perfekta kärleken?
Och vad är den perfekta kärleken? Det kanske är väldigt indivudellt? Jag må vara trött på den, men längtan finns där och gnager inom mig ändå. Vi får väl se var de slutar...

"Förövrigt anser jag att världen borde avbefolkas lite"
Där hör ni gott folk, använd kondom och be om en naturkatastrof innan ni går och lägger er.

/ Sundberg out!

En dröm kl 0052 en onsdag kväll

Frågan är....!?
hehe ja vi kan väl börja med att skriva denna mix mellan påstående och fråga för att verka sofistikerade. Men jag måste varna den som läser förbi denna mening att det enda som kommer vara sofistikerat i detta inlägg är svamlet.

tänk!!!!

Religioner finns över hela vårt runda klot och har funnits i många, många år. Tänk om det finns någon bakgrund till de alla som faktiskt är extraordinär. Tänk om livet vi lever, och livet som våra förfäder levde inte är någonting annat än ett förvridet och sjukt experiment. Tänk om för massa tusen år sedan kom det, låt oss säga en högre utvecklad civilisation på besök. Till en början iakttog de oss och studerade oss på håll. Detta var för dem som när den man eller kvinna först uppfann mikroskopet och såg en massa små saker virvla omkring som små illrar under linsen. Att studera små illrar en längre tid vore i alla fall för mig inte intressant, utan jag skulle försöka beblanda mig och få saker att hända på andra sätt. Hehe och missförstå mig inte nu jag är inte alls någon genetikforskare som förespråkar mixtrade dna koder och mänsklig kloning och sånt utan jag bara försöker få er att se saker ur min synvinkel. Min tanke är alltså att denna högre civilisation strålade ner lite olika folk. Förste man ut var den långhåriga hippien som hade någon form av yeaaah-spika-fast-mig-på-träkorset-fetish. Andre man ut var någon flintskallig man i badrock( näääää förstör inte för mig nu genom att tracka ner på mina kunskaper om religion, budda-sudda är en gud i min version så de så). och tredje man ut var Allah Mc’Muhammed som var traditionalist. De stannade ett par år, skrev ner lite saker, pratade med folk och sedan sa de: ”Beam me up scotty !” och iväg de for. Väl uppe vid sitt mikroskop satt de åter igen och studerade de små illrarna. Denna gången satt de och asgarvade åt alla människor som for runt som idioter och förespråkade ditt och datt om polygami, om inre ro och: ”hey dude, ska vi inte snickra lite” Tänk om det var så här det gick till, tänk om det är så det fortfarande är. Tänk om denna högre civilisation fortfarande sitter vid sitt mikroskop och asgarvar åt hur lättlurade vi är. Tänk om det är en civilisation som gjort världens grej av det, tänk om det i detta nu sitter ett gäng utomjordingar i någon form av bio-sal, den flinskallige med badrocken sitter med ett skönt fotbad och en vitaminshake. Jesus sitter med en hoe i knät, har en joint i munnen och en skateboard under fötterna. Allah Mc’Muhammed sitter med en fruga vid var vädersträck, och alla skrattar de sig halvt fördärvade åt att vi kan vara så lättlurade. Tänk om den patetiska idén om religioner aldrig kom till, tänk vad mycket lidande vi hade sluppit. Tänk vad vi kunde ha lagt den energin på istället. Kärlek, uppfinningar, rymdraketer, botemedel mot cancer, eller låt oss säga klimatfrågor. Fast tänk, TÄNK, just det där med klimatfrågan, fan naturen hittar väl alltid en väg och människorna är en del av naturen så på ett eller annat vis kommer vi att anpassa oss hur illa det än blir. orkar dock inte fortsätta på den argumentationen ikväll utan tager med dem orden farväl för i afton…. Beam me up scotty!!!!  

Framtiden

Nu siter jag här igen! Det var ju ett tag sedan sedan sist om man säger så.
Jag har just avslutat en helt underbar kvällsmacka och en kopp te. Som nu mer verkar ha blivit  ren rutin varje kväll, inget tvångsmässigt över det alls utan jag tycker bara att det är så ruskigt gott och mysigt så här på kvällskvisten. Lade just in den sista prillan för kvällen och sitter nu bakåtlutad med fötterna på bordet, ( tack gode gud för trådlösa tangentbord)Bonnie tylers; total eclipse of the heart, strömmar med kraft ut ur högtalarna och därmed är stämningen för kvällen perfekt. Jag måste säga att jag fullkomligt älskar den låten, hon gör allt bra ifrån sig i andra av hennes låtar ocskå, med hennes hesa röst och speciella look, men det är något magiskt med just den låten.  Hon må se ut som ett trafikskadat mumintroll men damn vad hon kan sjunga.

Jag känner att jag har en sån där dag när man bara går runt och tänker på saker, både bra och dåliga, som har hänt i livet.
Framförallt har jag  tänkt på de senaste månadernas händelser. Redan när jag vaknade i morse kännde jag att det skulle bli en sån där dag, drömde om H i natt och det var ingen bra start om man säger så.  Jag undrar ganska ofta hur hon har det, vad hon gör och ifall hon ens tänker lite på mig eller ifall jag bara raderades ur hennes liv. Det är konstigt hur saker och ting kan förändras så sjukt fort. Om jag inte misstar mig nu brukar man säga att livet går som en pendel, det svänger mellan bra och dåligt fram och tillbaka, tycker det är ett  idiotiskt sätt att beskriva saken på. För jag talar nog inte bara för mig själv när jag säger att pendeln jävligt ofta verkar stå på dåligt, och mycket mycket mer sällan på bra och de pendlar jag ser framför mig går oftast väldigt jämt, stadigt och pålitligt emellan höger och vänster, fram och tillbaka.
Ni två som nu läser det här( för jag tror jag har ungefär två läsare)ska nu inte tro att jag är en total bitterfitta. Jag ser ljust på framtiden trots att man har sina downers och jag står fast vid vad jag alltid brukar säga "Det löser sig, allting löser sig på ett eller annat vis, det gör det alltid!" Och jag har hopp och tillit till att Kärleken finner mig igen, nu har jag äntligen fått smaka på den och jag vill mot alla odds faktiskt ha mer. Det kommer bara kosta tid!
/ Sundberg out!
 

Respekt!

Jag är så ruskigt trött på alla jävla äckliga respektlösa människor som tror att de äger sin omgivning vart de än är!
Vad jag framförallt syftar på är när man sitter på bussen och gapiga männskor kliver på, visst att folk ska få skratta och ha roligt och umgås med varandra det har jag inget emot, jag är säkert inte själv den allra tystaste en fredag eller lördag kväll påväg till eller på väg hem ifrån krogen. Vad som stör mig så in i helvete är när folk sätter på sina mobiler och spelar musik så att hela bussen hör. Det finns få saker som är så nonchalant som att spela musik för hela bussen, vad i helvete ger dessa människor intrycket av att alla är intresserade av att lysna på deras skit?

 Exakt det här hände ikväll, jag satt i lugnan ro på bussen och lyssnade på min mp3, när ett gäng med killar i 20 årsåldern kliver på stojar och gapar och skrattar, vilket är ok. de små slåss lite med varandra på skoj, vilket är ok. de satte på sina mobiltelefoner, vilket inte är ok, men jag var allt för trött för att orka bry mig. När de sedan tände en cigg i bussen så blev jag fly förbannad. Jag vände mig om och bad dem  vänligt men bestämt att dämpa sig och släcka ciggen. vilket reulterade i en mängd hånskratt och frågor på vem jag var och vad jag skulle göra åt det. jag reste mig upp och  gick fram till dem och bad dem att visa lite respekt, släck ciggen då det bara verkar vara ni som trivs i ert privata Auschwitz. Kanske inte var så smart  sagt från min sida då dessa pojkar hade invandrarbakgrund. och lite tumult utbröt. löste sig dock fint ciggen släktes och de dämpade sig lagom till att jag skulle hoppa av vid min hållplats.
 Jag förstår inte för mitt liv hur sånna människor tänker, att inte visa respekt för människor i sin omgivning och att förpesta tillvaron för andra verkar vara deras mål. fuck you bitches!

Ännu en morgon

Jag kom i säng ganska sent igår kväll, eller snarare i tidigt i morse. Klockan var närmare fem när jag äntligen kröp till kojs och slöt mina ögon. Trots den sena timmen var jag duktig och satte klockan så att jag skulle komma upp någorlunda i tid idag och visst gjorde jag det. Jag har kommit in i någon form av 4- 5 timmars rytm. Redan klockan 9 pep klockan, åtminstonde i mitt huvud och jag vaknade och kunde för allt i världen inte somna om. Jag blev skitförbannad för jag hade ju satt klockan på 11 och nu när jag sitter här och skriver så känner jag att jag verkligen hade behövt de där två timmarna med extra sömn. Vi får hoppas på en godare natts sömn i kväll istället. vad ska jag då göra med min dag. Har redan hunnit med att springa 6 km, äta frukost, duscha och städa mitt rum. borde skriva om mitt cv ocskå. blä, skriver mer sen. /Sundberg out!

Int. kvinnodagen?och lite ogenomtänkt mansgrissmörja!

Det känns som att denna underliga dag ligger och lurar runt knuten någon gång snart, eller så har den redan varit. hm nåväl jag har alltid haft lite tankar och funderingar kring just denna dag.
 Hur i helvete resonerar man när man tycker att en dag om året ska vi hylla kvinnan lite extra? För det första så kan man ju fråga sig vad fan de har gjort för att förtjäna det? Jag menar det är ju inte direkt så att kvinnor är särskilt utmärkande inom varken affärslivet eller inom politiken och i min värld så beror inte det på att kvinnor inte får chansen utan mer på att den generella kvinnan är dum i huvudet! Därmed inte sagt att det inte finns undantag, det finns det ganska säkerligen, jag har bara aldrig stött på dessa undantag än. Vad som stödjer min tes om att den generella kvinnan är dum i huvudet är just att vi har en internationell kvinnodag. Hur smart är det att utnämna en dag till kvinnans, och därmed automatiskt utnämna alla övriga 364 dagar på året till mannens. Förhoppnigsvis så var det en man som kom på iden till int.kvinnodagen och resonerade ungefär på samma vis som jag.
 Jag tycker också att internationella kvinnodagen är överflödig då kvinnor hyllas enormt varje vecka, varje dag varje minut och sekund. Jag menar, de flesta kvinnor har åtminstonde nått stakars kött till man som trånar efter dem, ger dem blommor, choklad och gör vänliga gester helt utan baktankar om sex eller liknande. 
Så min fråga är kort och gott varför ska vi ha en dag som tillägnas just kvinnan. Varför inte tillägna den dagen till whiplashskadade cancer patienter istället, de kämpar ju med nått utöver det vanliga åtminstonde och vore därför ett betydligt mer logiskt val.
 / Sundberg out!

Bloggtåget!

Nu har alltså också jag Henrik, fått för mig att jag ska hoppa på bloggtåget, föra över mina tankar och ideer in i datorn istället för ner på papper som jag tidigare har envisats med. Jag måste erkänna att jag egentligen inte gillar tanken på att det jag skriver här kan försvinna ut i tomma luften som ettor och nollor utan mål ifall strömen skulle bestämma sig för att gå, eller om jag är klantig och råkar kasta ut datorn genom fönstret eller liknande, olyckor händer ju så lätt liksom.
Fast ska jag föra det argumentet kan man ju lika gärna säga att det jag skrivit på papper kan självantända eller vika ihop sig till pappersflygplan och flyga iväg ut i luften utan mål.

Jag har nu i alla fall bestämt mig för att ge blogg.se en chans och man kan ju alltid hoppas att det är någon som beslutar sig för att lägga några sekunder och läsa igenom det jag så omsorgsfullt knappat in.  / Sundberg Out


Ny blogg.

På senare tid har jag uppmärksammat att lagen inte alls är lika för alla och att lagen yttrandefrihet är begränsad i Sverige. Ständigt står det i tabloiderna om sk nazister och rasister som hamnar i fängelse eller döms till grova böter och skadestånd för att ha sagt något olämpligt. Visst, många av dessa rasister/nazister har hemska åsikter kopplade till, värde,biologi, hitlerism och andra sjuka saker, men sen finner man de "rasister/nazister" som säger precis samma saker om invandrare, som invandrare säger om svenskar. Det är de "nazister/rasister" som i själva verket inte alls är några rasister eller nazister utan folk som utgår ifrån att lagen är lika för alla. Lagen hets mot folkgrupp gäller bara minoriteterna i sverige. Svenskar är ingen folkgrupp altså enligt regeringen och etablissemanget. Det gör mig mycket upprörd att för att stå under skydd av lagen för att jag är född här så måste jag bli homosexuell.

Yttrandefriheten är något jag värdesätter högt. Det har alltid funnits och kommer alltid att finnas folk med tvivelaktiga åsikter både till höger och till vänster. Att hota folk med fängelse, böter eller andra rättsliga återgärder för att de har öppnat sin mun är avskyvärt.

Som avslut på denna klagosång, som säkert inte är helt politiskt korrekt, hade jag tänkt mig ett citat:

"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem"/Voltaire


RSS 2.0