Öl, kvinnor och spontan-konsert

Gårdagen var faktiskt riktigt jävla lyckad! Efter fredagens matförgiftning eller vad det kan ha tänkas varit så mådde jag på lördagen som en prins, första ölen knäcktes klockan 1500 på en uteservering på järntorget. Solen var varm något som resutlerade i att kvinnofolket på stan bar papperstunna klänningar och visade mer hud än vanligt. Jag klagade absolut inte över detta utan njöt snarare i stora drag! Dagen fortskred med att jag och Jonte gick en liten vandring från mariaplan och vidare mot slottskogen, med den ständiga ölen i näven. t-shirten åkte av en stund, dels för att svalka min heta kropp, grrr, och dels för att bygga på den solbränna jag ännu inte hunnit skaffa.

 Väl i Slottskogen satt vi mitt på gräsmattan och skrattade åt nördarna som poserade och spännde sig i ena hörnet varvat med att dräggla över bikinibrudarna som ignorerade spännisarna. Ännu fler öl och någon cider gick ner innan vi beslöt oss för att sluta upp med ett par andra människor ett par hundra meter längre bort. Vi blev ett gott gäng som drack folköl och åt mackor, skrattade åt allt och inget samtidigft som alkoholhalten i blodet nu började stiga till mer behagliga nivåer.

Klockan nio, rörde sig den stora massan emot andra lång, siktet var som vanligt inställd på Sejdeln, en mysig liten kvarterskrog, som oftast befolkas av alkisar och vänsterförvridet folk. Men som just denna kväll faktiskt hade en salig blandning. Nåväl, jag börjar nu närma mig det där med spontankonserten! Det vafr nämligen så att innan vi hade kommit fram till Sejdeln gcik vi förbi ett par musikanter som stod på masthuggstorget och lapade i sig de samlade människornas applåder. Jag fick ett av mina infall och plötsligt hade jag annekterat en av musikanternas gitarrer och snart var vi igång och spelade en av mina låtar, de andra hängde på medan jag spelade, så de var alltifrån ståbas, till gurkor och kazoos som kompade med och det lät i allafall bra i mina onyktra öron, och antagligen i den samlade klungans ocskå då de klappade händerna och dansade. Mitt självförtroende nådde nya höjder eftter detta vilket antagliegn ledde till att kvällen slutade så jävla bra den bara kunde. Ett skjut på toaletten med en söt blondin, och jag var nästan nykter innan jag var hemma klockan fyra i morse, vilket har lindrat baksmällan något enormt idag:)

Nu ska jag duscha för andra ggn idag, då jag faktiskt nyss kom in från en lätt språngmarch.

/Sundberg out!

Flickan på bussen...

Var dag vid 1210 sitter det en så sjukt söt flicka på min buss!
Jag har grubblat fram och tillbaka över hur gammal hon kan tänkas vara, och jag måste erkänna att hon skulle kunna vara allt ifrån 18 - 23 år. Jag har med andra ord ingen aning! Men söt är hon i alla fall:)
Tack för att du förgyller min vardag även om du bara är flickan på bussen.

/Sundberg out

Jävla amatör!

Riiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnggg, riiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnng. Av denna ljuvligt obehagliga signal vaknade jag av i morse!
Jag drömde om en så sjukt nice dröm om norskan man förlovade sig med i hemsedal för ett par veckor sedan. Och bara för att drömmen var nice så betyder det inte att den var snuskig, snarare tvärtom var den rätt tråkig egentligen, men grejen var att det precis skulle hetta till mellan min norska och mig, vi hinner med en kyss innan vi båda två reagerar på ett ljud som hörs långt borta i bakgrunden. riiing, riiing, riiiing, riiing..plötsligt vaknar jag och jag inser att det är just telefonen i andra rummet som ringer.... Jag bryr mig först inte så jäkla mycket utan vänder mig om för att somna om och återgå till min vackra norska. Men så fortsätter det ringa, och det fortsätter och fortsätter, i säkerligen tre minuter, innan jag fly förbannad slänger av mig täcket, rättar till morgonståndet och går med raska steg in i andra rummet och svarar: Sundberg, med en barsk röst i luren.  I andra änden är det en kvinnoröst som med telefonförsäljar röst frågar efter min far. Jag frågar vad det gäller och svaret blir:  Vi ringer ifrån nån fucking jävla hor båttidning och jag är den största horan av dem alla som ringer och väcker folk klockan nio på morgonen!....

Mitt svar blir argt som fan att klockan nio på morgonen är han på jobbet, ring aldrig igen ! klick.... vid det här laget var jag så jävla fly förbannad så jag var tvungen att slå näven i väggen. Snacka om att jag behöver anger managment kurser typ!.. Men ärligt talat, man ringer inte om sånt innan klockan 11 en vardag. JÄcla fitta!!!!!!!!!



Sundberg out

Skogen!

"Skogen ja, ett ställe där man lätt kan gå vilse om man inte aktar sig riktigt noga!
Man promenerar kanske på sina vanliga stigar, upp för nästa kulle kring nästa krök där vet jag att där ligger ju det där underliga trädet med de döda grenarna som ser ut som långa skelett liknande armar om kvällen. Eller att om jag tar vänster i nästa korsning så vet jag att jag kommer hem efter ett par minuter. 
Men akta er alla som sagt. Skogen är stor!!
Det är lätt hänt att man istället för vänster tar höger i korsningen och helt plötsligt så  gick man inte hem utan istället finns där en  yvig gran med kottar stora som basketbollar hängandes farligt högt upp. och nya stigar löper åt alla håll, vilken var det jag kom ifrån nu igen!?

Jag tänker att jag ska gena och lämnar stigen för en sekund
och plötsligt, utan att egentligen inse det själv så är man vilse.
Jag har helt plötsligt kommit för långt in i skogen för att vända om, och egentligen vet jag inte vart "om" ligger någonstanns.
Och skogen är för stor för att man ska kunna gå igenom den.

Jag vägrar dock inse att jag är vilse. Nä fy fan, min stolthet ska inte ta till skada! Nä fy fan, jag är väl man, jag klarar mig själv, jag klarar mig i skogen.

Som ett blixtnerslag slår det mig, trots stolthet, trots mannlighet, trots mina självövertalningar!! Att skogen egentligen var mitt huvud.

Just när jag la mig ner för att dö på min soffa, öppnades en dörr i en trädstam och där var ju nu igen vid min korsning. Denna gången tog jag vänster!

bläää vad tråkigt det är att vara hemma!"  Författare: Johan Stridh.


Tänkvärt de där.. /Sundberg out

jobb:)

Det är sjukt vad man kan bli så mycket gladare av att få någoting att göra... Det är fortfarande segt att ta sig upp på mornarna fastän man börjar vid klockan 1 p¨å eftermidagen. Men när man väl är här som nu! Så blir jag som förbytt. från det trötta monstret där hemma, till den hypade männskan på jobbet:)


baababibagibagababibidoom:)
'

/Sundberg

Jag vill slå någon på käften

Med en baksmälla utan desslike, sitter jag här och trycker på tangenterna som låter 10 ggr starkare än normalt!
Nacken är stel och huvudvärken dundrar vid minsta rörelse. Gårdagen då, den borde man tycka skulle ha vart jätte bra. Men ärligt talat är det llite sisådär med det!
 Jag började kvällen med att dricka mig lagom go o rund på mitt vin jag tidigare på dagen inhandlat på mitt lokala systembolag, man ska ju vara miljövänlig nuför tiden med transportsträckor and what not!,
och sedan tog jag mig hem till mitt kära ex för att hämta en tröja jag glömt där för typ tre månader sedan! Och dum i huvudet som jag är så kan jag inte låta bli utan jag pressar upp mina förväntningar och mtit hopp om att kasnke, det skulle ju möjligtvis finnas en chans att hon tycker lite om mig fortfarande, och jag fattar itne hur jävla dum i huvudet man akn bli. Vi satt på hennes trapp en stund och pratade om ingenting, och vi avslutade ocskå samtalet med att prata om ignenting. När jag gick där ifrån känndes det faktiskt lite bättre och lite lättare att leva, att andas och att tänka.
 Jag anslöt mig till en grupp med människor i slottskogen där jag kännde Niklas, de var trevligt, massa nya människro och jag hade ju som sagt mitt vin med mig. Det tog ganska snart slut då jag bjöd niklas på ett par glas.

Sedan hörde jag av mig till Jonte, som satt med mitt ex på en krog, och jag tog mig dit. Det var här det började gå fel, jag tänker nog inte efter riktgit, alkohol och ex och en krog fullsatt med knepiga människro det är ignen bra kombination.
Nåväl jag satt och diskuterade med ett par komunister större delen av kvällen medan min ex satt ca 40 cm ifrån mig och råhångla med nån jävla brud!!!!!!! Tack för att du är så kännslig !!

Jag är sjukt bitter, bakis och besviken!

/Sundberg out!

and now what?

Jag har gått i skolan, jag har fått ett jobb, jag har gjort lumpen, jag har haft en tjej, jag har blivit dumpad, jag har druckit mgi full, jag har rökt cigarretter, jag har snusat, jag har knullat en främling, jag har stulit en krona, jag har klippt gräs, jag har klippt mitt hår, jag har rest runt i världen, jag har varit på flykt, jag har drömt om nått bättre, jag har kännt mig trygg, jag har gråtit mig till sömns, jag har blivit drogad, jag har gjort en gravid, jag har sett en man dö, jag sprungit en mil, jag har åkt stridsfordon, jag har skjutit med vapen, jag har klättrat i träd, jag har förfalskat mitt legg, jag har varit ensam, jag har vart hel, jag har blivit påkörd av en bil......and now what?

Någonting är jävligt fel!!!!


Sundberg out"!


Människor!

Jag har verkligen försökt! Jag har verkligen gett mitt yttersta och försökt att låta bli gott folk! Men om och om igen bevisar ni ju er själva fel! Så egentligen är det inte så mycket att tjaffsa om.

De flesta människor är fan helt jävla dumma i huvudet!

Från och med idag ska jag utgå ifrån att alla människor är dumma i huvudet tills de motbevisat det!

yeey:)

Första riktiga ritkiga dagen på jobbet typ:) Och jises vad roligt det var:D Var ruskigt nervöst de första samtalen i morse, precis som jag gillar det.. Av någon jäkla anledning så kan jag inte låta bli att tycka att nervositet och rädsla är sköna kännslor på nått stört vis. Antagilgen för att man vet när man känner dem att det kommer lösa sig på nått vis och när man väl har blivit av med de jobbiga kännslorna så har man vuxit en cm som person:) Extremt givande:D...!!!

Sen så släppte nervositeten faktiskt och jag började få en rutin i det jag skulle säga och man kunde helt plötsligt snacka med typ "Evelina" 25 från gbg om hennes lägenhet o att hon var singel:p  och i nästa sekund hade hon tecknat ett tre års avtal:) och kännslan var bara kaaatjing!!!!!

flummigt inlägg idag, men jag är trött som ett as och jag har bråttom till tvn, wooowawiwa:D
puss på er alla människor, friska som sjuka, snälla som dumma i huvudet-.... Jesus är med er!

George Carlin - Religion is bullshit.

Jag har kan inte sluta titta på det här klippet! Det är bara så jäkla klockrent det han säger. Sen att han har världens skönaste jävla röst på det är är ju inte ett minus!

Rubrik

ooh jag mår illa, jag har ätit på tok för mycket mat, först typ massa rester från i går, pasta o nån skinkröra, ruskigt gott. sen tog jag en macka och ett glasmjölk till det, när jag druckit ur glaset och började fundera på om jag fortfarande var hungirg eller ej, bestämde jag mig för att det var jag inte, så jag kokade ett paket nudlar. Jag tryckte i mig nudlarna, och sedan tänkte jag vara nyttig med o käka en frukt så jag tog en banan och ett päron till det.. Jag kasnke mår som jag förtjänar vem vet.. uuuh!

/ Sundberg spyr

Det känns som om jag missar något!

Jag pratade förut med Majkie på msn, han är i sunny fucking beach och lever livet. Han har gott om kåta fulla vilda snygga brudar runt omkring sig, och jag höll på att trilla av stolen av avundsjuka när han beskrev situationen på följande vis:

"Till och med tönten fick två brudar bara igår"

Jag känner att jag missar massor av vad livet har att erbjuda. Exempelvis kärleken till det kvinnliga könet, den kärlek som kräver ett köttsligt offer varje dag och som luktar fesk och könssjukdommar.  Jag har ju redan varit där egentligen! Jag har varit en slampa, eller aktiv singel som jag hellre kallar det, då allting ska ha en PK titel idag, men jag har av någon anledning slutat upp med det... Nåväl jag har iaf lugnat ner den sidan av mig själv. Det känns inte som att det ger så mycket längre... Jag antar att det inte är det jag saknar egentligen, Jag vill bara ut i världen med goda vänners sällskap, träffa människor, dricka sprit, knulla, ligga på en strand spana bikinirövar och skratta gott åt tjockisen som häver 3 liters stop i baren, ända fram till att jag träffar tjejen som slår hål på min bröstkorg grabbar tag i mitt hjärta, slänger ner det i en doggybag, syr ihop mig, men lyckas göra allt detta utan att jag känner någon smärta den här gången.


Jag vill utforska rymden, hitta nya planeter, avsluta ett krig, bota cancer och simma med delfiner.
Jag vill bli kär, bli dumpad, bli beskjuten, beskylld för otrohet och överleva en atombomb.
jag vill gifta mig, leva lycklig, erövra ett land och  jag vill dö för att sedan fortsätta leva 100  år till!
vill jag för mycket?!

/Sundberg out!

Jobb!

Ja, det var riktigt jäkla trevligt idag! Närmsta chefen är från Thn, precis som jag, och han var riktigt trevlig o glad. Några sötnosar till arbetskamrater fick man ocskå. typ i 25 års åldern...

Jag är fan helt slut nu...

Första dagen på ett nytt jobb

Och redan har allt som kan gå fel ocskå gjort det!
Av någon jävla anledning skulle jag trycka i min två redbull igår vid nio tiden. Jag antar att de var anledningen till varför jag inte fick en blund i ögonen föräns klockan 4 i morse.
Jag lär vara helt död i afton, men som tur är så är jag ju hemma i afton. updaterar under dagens gång hu det nya jobbet är. yey...

/Sundberg beak....

yey!

Its got to be sweet 16 not m16s .. ohohohoh!

Snussugen!

Ja det är ett jävla tjat på mig jag vet, men försök sluta själv så får ni ser hur jävla lätt det är!!!!
Det händer något magiskt så fort jag dricker en öl har jag kommit på, omdömet brister direkt efter en klunk öl och jag har väldigt svårt att koncentrera mig på något annat än att få mig en prilla.  Men jag ska fan hålla ut, livet blir så mycket roligare med lite utmaningar har jag hört.  Nikotin är jävligt onödigt, det framkommer ju solklart i följande citat!:

"Nikotin ger ändå inget mer än skador. Alkohol ger gemenskap, slagsmål, och fitta till de fula jävlarna "

Hjältekomplex

Vart jag än på internet mig vänder, kan jag icke hitta mina fränder med hjältekomplex
Det enda jag ser är bloggar om kläder, mode, kärlek hat , mat och sex
och bla bla bla.. orka rim

Men ärligt talat, jag har funderat mycket kring detta nu! Jag menar de flesta med en snopp mellan benen har säkert drömmar om att bli hyllad som en hjälte någon gång.  Någonstanns måste väl det väl ocskå finnas nördar som diskuterar ämnet?
Jag har så länge jag kan minnas drömt nattetid som dagtid om att att stoppa terrordåd, rädda folk från brinnande hus eller hjälpa gamla tanter över gatan.  Hoppa från skenande tåg utan en skråma eller slå ner en våldtäktsman med en banjo.
Jag vill ha en psykologisk förklaring till fenomenet.. Om det nu finns en, jag kanske måste inse att jag bara är ännu en ur vår generation som sett för mycket på amerikanska actionfilmer i för tidig ålder!

/Sundberg out!

Gårdagen!

Igår slog ni nytt rekord! Det var 68 läsare här igår, och det är ju aldrig fel:)
sprid the word, word.

Henrik is back in town.


Sundberg out

Vad har du gjort med dagsljuset?

"Vad har du gjort med dagsljuset?", frågade hon och jag anade paniken i hennes röst.
"Jag har gömt den till ett senare tillfälle, jag menar det är inte direkt så att det aldrig kommer tillbaka ellerhur?"
"Nä det förstås men, jag blir ändå rädd när du gör så där"
Jag såg på henne och jag kunde inte låta bli att få ett av mina glädjerus, ni vet när man blir så där nästan äckligt glad att de går som en våg genom kroppen och man har bara lust att stampa på stället och hoppa lite av glädje, Hon var så söt tyckte jag, så vacker, så intelligent och säker men ändå så... så blyg ibland. Det är svårt att förklara! Det känndes som den perfekta cocktailen och hennes leende var den sockrade kanten på glaset. körsbäret brukade vi leka med mellan våra läppar.
Det kanske låter hemskt ohygieniskt och slemmigt och det var det säkert stundtals men allt som oftast var det underbart och åtminstonde jag hade aldrig vart med om något liknande tidigare.
 Men som med det mesta försvann magin och istället för körsbärs var där sand, istället för cocktail var där kaos.
Henns antydan till panik i rösten var befogad!
Jag slarvade bort dagsljuset!

/Sundberg out

Utan rädsla, inget mod!

.....

Brunnsparken och trevliga poliser!

Haha jisses vilken förmiddag! Jag hamnade idag i brunnsparken lagom till att Sverigedemokraterna skulle ha sitt torgmöte.
Det var poliser högt och lågt, polishästar, kravallpoliser, vanliga poliser, korta poliser, tjocka poliser, kvinnliga poliser, massa poliser. All denna uppståndelse bara för att SD skulle hålla torgmöte! Ganska skrattretande egentligen.
Ett hundratal motdemonstranter från diverse vänsterrörelser hade samlats på platsen för att uttrycka sin avsky mot rasismen, inte för att jag för allt i världen kan förstå varför de valde just brunnsparken och samma tid som sd hade torgmöte för att göra detta.

Nåväl, nu till godbitarna! Jag står vid en av polisens avspärrningar och försöker lyssna till vad jimmy har att säga om SD's syn på eu etc, när det ur ingenstanns dyker upp en jobbig idiot som skriker: "Inga rasister på våra gator". Visst det kan jag leva med, han har väl sin rätt att uttrycka sig. Det går en liten stund och han går närmre och närmre mig och skriker högre och högre tills han står nån decimeter ifrån mitt öra och fullkomligt gallskriker, då vänder jag mig till honom och gallskriker rakt i hans ansikte: Inga rödingar på våra gator för ni är bögar och håriga flator! Han blir lagom paff, men finner sig rätt snart och fortsätter skrika för full hals samtidigt som han puttar lite lätt på mig, jag fortsätter och skrika inga rödingar på våra gator och helt plötsligt får snubben världens jävla uppslutning. ett 30-40 tal rödingar börjar skrika ikör samtidigt som de i princip rushar mot mig.   Jag var redo att få världens jävla beatdown, men som tur var fanns det ju poliser på platsen och ett par gick emellan innan några slag hade hunnit utdelas. En av poliserna drar iväg med mig ett 50 tal meter och ber mig sedan att stå här, det vore dumt om de blev mer bråk,... Jag ler mot polisen och tackar honom för hans insats.. Han ler lite tillbaka lutar sig fram och säger: Du är fan galen, du har ju ingen som hellst självbevarelsedrift eller?  Jag skrattar ljudligt och gott åt det han har sagt och säger sedan: Jag blev bara så jävla förbannad, jag är inte här för o slåss eller något jag vill bara veta vad de där tjommarna Sverigedemokraterna har för åsikter varken mer eller mindre. Inga fler ord utbytts. Jag ser dock samma polisman några minuter senare stå och tala med en kollega de pekar på mig och skrattar lite, de ser att jag ser det och gör tummen upp och ler. 
  Min slutsatts av det här är att folk är dumma i huvudet, speciellt rödingar. Poliser kan vara jävligt trvliga och göra ett bra jobb, och jag tror faktiskt att poliserna skrattade med mig och inte åt mig. Även om de allra flesta hade skrattat åt mig då det inte var så smart agerat..

Nåväl.. Sen har jag vart på arbetsintervju, det gick nog rätt hyffsat.. jag var fortfarande lite taggad ifrån händelsen från brunnsparken när jag kom till intervjun, men jag tror att det var till min fördel. De skulle ringa i morgon och säga om jag fick jobbet eller ej.  Hittils har alltså dagen vart bra, bara några timmar kvar innan det är kväll och då blir det nog att ta det lugnt, med en god bok..

Sundberg out

Updat snus

Det går relativt bra att vara utan snus, jag kan möjligtvis har ersatt vanan med att tugga tuggumi, fast de är utan nikotin så det är inte så farligt, kanske rentav bra då jag oftas tar dem efter jag käkat och det är väl så det ska va?
Vad jag inte förstår riktigt är att de första fyra dagarna jag slutade somnade jag så fort jag la huvudet på kudden och sov lätt i 11 timmar.  Nu somnar jag också så fort jag lagt huvudet på kudden, men jag vaknar varje jävla dag av mig själv vid 7, halv åtta. Det är störande jag menar jag har ju inget o göra på mornarna direkt, usch jag får börja springa!

Sundberg out

I morgon när kriget kom

Det är titeln på den första boken av sju i en krigsromanserie skriven av Johan Marsden.
 Jag tror jag var 13 år den gången jag slog upp den första sidan i boken. Minnet av att mamma står i dörröppningen med ett lömskt leende och en bok i handen förföljer mig än. Hon hade köpt "i morgon när kriget kom" för att försöka få mig att börja läsa mer. Och jävlar om det funkade! Jag läste inte så fort på den tiden, men jag tror ändå att jag var klar med den tunna boken på ca 3 dagar och frågade genast efter nästa bok. Jag ska vara ärlig och säga att jag minns faktiskt inte om jag fick vänta på att den skulle komma ut på svenska eller om jag fick den rakt i handen direkt, men jag minns att jag läste de sju böckerna 1 gång, och jag var helt jävla fast.
 
Nu, sju år senare, läser jag dem igen. På tre dagar har jag läst de tre första böckerna. Jag har till och med varit inne på bibblan för att låna den tredje boken då jag inte kunde hitta den i bokhyllan här hemma.  Med andra ord är jag åter igen helt jävla fast!!!  Att en bok(serie) skulle kunna slita tag i mig på det här viset trodde jag inte var möjligt. John Marsdens beskrivningar av de situationer och de kännslor som huvudpersonerna går egenom, de beskrivnigar om vilka uppoffringar och den råhet de lever med får mig att skratta, rysa och gråta, och det säger jag inte bara nu utan jag menar det bokstavligen! Jag sitter och skrattar när huvudpersonerna skrattar, jag gråter vid ett par tillfällen när enormt fina uppoffringar görs. Jag ska inte gå in på detaljer, men tårarna rinner som om jag vore 5 år och en full finnig tonnåring just stal min käraste nallebjörn samtidigt som han spydde ner min snuttefilt.
Jag blir helt förtrollad av hans sätt att ibland sida upp och sida ner tar sig tiden att beskriva hur ett träd står i förhållande till gruppen eller till ett hus. jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga mer, förutom att folk borde fan läsa den här serien.





Nu..

Nu gott folk ska jag gå till biblioteket och läsa en bok.

/Sundberg out!

Jag ska måla hela världen lilla mamma!

Hitta en så sjukt skön låt härom dagen, mycket tack vare min gode vän Majkie som visade mig NEradio. spelas en hel del skön musik där. Bland annat  en helt fantastisk låt som heter Un monde parfait.  Jag kan iofs inte franska för fem öre, men jag tror att hon sjunger om att hon målar en målning på hennes perfekta värld, med getter, och leende krokodiler.

Ce matin, j'imagine un dessin sans nuage Avec quelques couleurs, comme vient mon pinceau Du bleu, du rouge, je me sens sage comme une image Avec quelques maisons et quelques animaux Ce matin, j'imagine un pays sans nuage Où tous les perroquets ne vivent plus en cage Des jaunes, des verts, des blancs, je mets ce qui me plait Car c'est comme ca que j'imagine un monde parfait Un oiseau, un enfant, une chèvre Le bleu du ciel, un beau sourire du bout des lèvres Un crocodile, une vache, du soleil Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles Un oiseau, un crayon, une chèvre Le bleu du ciel, un peu de sucre, un peu de sel Un crocodile, quelques fleurs, une abeille Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles Ce matin, j'imagine un dessin sans étoile De toutes les couleurs, un dessin sans coutour Quand ca m'plait plus, j'efface tout et je recommence Avec d'autres maisons et d'autres animaux Ce matin, j'imagine un pays sans nuage Où tous les perroquets ne vivent plus en cage Des jaunes, des verts, des blancs, je fais ce qui me plait Car c'est comme ca que j'imagine un monde parfait Un oiseau, un enfant, une chèvre Le bleu du ciel, un beau sourire du bout des lèvres Un crocodile, une vache, du soleil Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles Un oiseau, un crayon, une chèvre Le bleu du ciel, un peu de sucre, un peu de sel Un crocodile, quelques fleurs, une abeille Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles Un oiseau, un enfant, une chèvre Le bleu du ciel, un beau sourire du bout des lèvres Un crocodile, une vache, du soleil Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles Un oiseau, un crayon, une chèvre Le bleu du ciel, un peu de sucre, un peu de sel Un crocodile, quelques fleurs, une abeille Et ce soir, je m'endors au pays des merveilles

Läs o njut ni som kan franska, Er andra råder jag att på något vis, lagligt eller olagligt skiter jag i, skaffa låten Ilona - Un monde parfait

/Sundberg out

Jag är kass!

Haha.. nu när det äntligen har blivit bra väder och de regntunga molnen svävat bort i fjärran så har jag ingen lust med att gå längre. Vaknade sent idag och kännde att nope, jag vill inte. Väskan är packad o så men jag orkar inte med att gå idag. kanske i morgon, eller nästa vecka eller veckan därpå. Jag går när jag känner för det.
 Det kanske är det som är det sköna med att vara en fri man, att kunna gå när man själv behagar och inte har nått osm håller en tillbaka. Visserligen ska jag bara till smygehuk och tillbaka, men ändå. 
 Detta fick mig att komma ihåg ett citat ur en bok jag läste härom veckan.

" Det är bättre att sitta fastkedjad med dem man älskar än att vara ensam och fri "

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag håller med om det eller ej, det tål helt klart att tänkas på.
Det känns lite som ett PK uttalande känner jag, och tänker man efter riktigt noga så tror jag att en människa som har varit fängslad ett bra tag tillslut gör vad som hellst för att bli fri, även om det skulle innebära att han lämnade sina älskade bakom sig. Fast vad vet jag. Jag kanske bara är en sådan bitter människa som har slutat tro på det goda i folk och tappat greppet om mina ideal.  vem vet...

NU ska jag iaf ta mig utanför dörren iförd joggingskor, jogggingbyxer och en tshirt.  Jag må vara för lat för att gå till skåne idag, men 5 km orkar vi allt med.


/Sundberg out

När det stora fosterländska kriget kommer!

Ska jag springa längs göteborgs gator med en högaffel i ena handen och en molotow i andra.
  Jag ska skjuta ner fiende flyg med mitt luftgevär och jag ska spränga deras fartyg med gödselbomber.
 Jag ska ragga upp deras kvinnliga officerer och i sängen ska de avslöja sina ondskefulla planer.
 Jag ska gömma mig bakom ett träd och kasta sten på deras tanks när de rullar över en föråldrad saab 93 och jag ska moona dem när de beslutar sig för att skjuta tillbaka.
Jag ska tillsammans med de övriga tolv återstående i sveriges armè dö med ett leende på läpparna
Vi ler för att det är ett jävla skämt!
 

Tatueringar

Det finns fan inte mycket här i världen som är så hett som en brud med tatueringar på ryggen... stora bröst är ocskå fint!

Ge mig en snus

Första gången jag är förbannad sedan jag slutade snusa, och jävlar vad jag vill ha en snus! Extremt aalltså!!!!!!!!!!!! nuuuuu eller en cigarerttt.. vill knarka sönder mig med nikotin nu.! får fan damp.. och ni blivnade arbetsgivare som läser det här. lung lugn, bara lugn, jag är helt normal så tveka inte!!! Anställ mig!

!?

Jag har någon form av mental blockering just nu, jag känner för att skriva så jäkla mycket men jag får liksom inte ner något. Håller på med min bok som förövrigt har tagit en jävla snäv sväng ifrån original berättelsen, eller åtminstonde delen vad gäller kärlekshistorien i den, i övrigt är det samma jävla krig som pågår. Men just nu när jag var inne i allt skrivande på den så tog det bara stopp, bom tvär stopp.
Jävla kvinnor asså, ni vägrar lämna en var man än tar vägen alltid hittar ni in i hjärnan på något jävla vänster! Jag hatar att jag inte kan koncentrera mig pga en kvinna, jag hatar att det gör ont i varje jävla cell pga en kvinna, jag hatar att jag aldrig kommer känna på samma sätt pga en kvinna.
Jag vet att jag blir kär igen, men det kommer inte vara på samma sätt. Det kommer antagligen vara varken sämre eller bättre nästa gång, bara annorlunda.
Jag hatar att jag fortfarande saknar dig!!

/
Sundberg out

kg hit, kg dit.

Jag kan inte för mitt liv förtå mig på hur jag fungerar riktgit.. Sen i början på februari droppade jag typ 12 kg, fram till förra veckan. Nu vägde jag mig i morse, innan frukost o allt. Då har jag plötslligt gått upp 4 kg nu igen. wierd.. visserligen levede vi rätt svinigt med mycket alkohol förra veckan, men det borde inte sätta sig direkt?

Nåväl, inget o bry sig om direkt jag är fortfarande mitt glada jag! Fast ett jobb skulle ju inte sitta fel.... och lite kärlek! Nån som vet vilken sten man ska titta under för att hitta dem båda?


/Knugen

!!!!

Jag vill ha snus!!!

Slutsnusat!!!!!Hjälp mig med detta!

NU har jag bannemig bestämt mig för att sluta upp med snusen och nikotinen! Tror jag har släpat mig egenom det värsta det gångna dygnet. Jag har svettats som en gris, ledvärk, huvudvärk, sjukt jävla irriterad på allt och alla. Dock hade jag inne en snus en minut ikväll innan jag blev besviken på mig själv och spottade ut den. Fan ta dig calle, bjud mig inte på snus, jag är seriös med att försöka sluta!!! Ställ upp och ge mig inga jävla snus! det är svårt som det är utan att folk bjuder. att jag är svag och tar emot dem är en sak, det är jälvigt karraktärslöst från min sida, men ändå. ge mig inga snus!!!!

sundberg out!

uppskjutet!

Jag hade ju tänkt att ge mig av emot skåne idag, men fuck no att jag går i det här regnet första biten, visst om det börjar regna medan jag går, men jag börjar inte gå när det regnar. uppskjutet till efter helgen, då prognosen säger att då ska det bli finare väder.

stay tuned

Sundberg out!

Alla är individer utom jag!

Jag blev kallad filosof idag, antagligen på ett mindre seriöst sätt men ändå.... min fråga var ifall man kunde tjäna pengar på att vara filosof, om så var fallet så skall jag bli sexfilosof och tänka med kuken. Och då frågar sig säkert alla nu ifall inte jag redan gör det... och det tänker jag inte ens svara på..

jag har vart o lämnat blod nu, så ni kvinnor som jag vet smälter av det, hör av er.. allt från 18 åringar till 27 åringar går bra.. jag är flexibel..

Sundberg out

Blod

Shit! Jag vaknade just, kännde att jag hade en hel del sömn att ta igen efter den gångna helgen. Men detta gjorde ocskå att jag missade min tid på blodcentralen eller va de heter. Jag får väl slänga i mig lite käk och dra mig neråt .  Men jag gör det bara för att jag ska få brudar... brudar och gratisfika! Undra jag om de funkar elller ej! hehe.

Jag är allt för stressad för att orka sätta in följande citat i ett samanhang, men jag skrivier in det iaf..:

" Vi är nog helt vanliga men missförstådda av våra ovanliga vänner och bekanta!"

Hemsedal var fantastiskt!

I söndags afton kom jag hem ifrån Hemsedal. För dem som inte vet vad det är så är det en skidort i norge som är kännt för sina vilda fester, och visst fan var det vildt även denna gång! Vi började redan på bussen upp humöret var på topp inte minst för att vi i år fick sitta på en buss där medelåldern var 25 ungefär. Med andra ord var vi inte ensamma om att smygstarta och öppna några öl på vägen upp.

Det är inte många som vet om att jag för ett par år sedan var gift med en dama i från sthlm, dessvärre höll det inte med henne och vi skiljdes förra året i januari. Och nu är jag på det igen, jag friade till en extremt vacker norska i söndags morse och hon sa Ja! Eftersom det var extremt impulsivt även denna gång och utbudet på ringar var tämligen begränsat lirkade jag ihop en vacker vår-ring av en björkkvist. Enligt vissa var det väldigt romantiskt, enligt andra var det snålt!

Som sagt jag är nu förlovad med en vacker norska, det som suger med det är att jag får nog vänta till nästa resa till hemsedal innan jag träffar henne igen. Men allt kan ju inte vara perfekt!

Nu ska jag göra mig lite käk och sedan krypa ner i min alldeles egna säng som jag saknat så mycket den gångna veckan.

Sundberg out!

RSS 2.0