jobb:)

Det är sjukt vad man kan bli så mycket gladare av att få någoting att göra... Det är fortfarande segt att ta sig upp på mornarna fastän man börjar vid klockan 1 p¨å eftermidagen. Men när man väl är här som nu! Så blir jag som förbytt. från det trötta monstret där hemma, till den hypade männskan på jobbet:)


baababibagibagababibidoom:)
'

/Sundberg

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om ett halvår hatar du det...

2009-05-26 @ 15:05:15
Postat av: Henrik

Kankse det kanske, men jag jobbar inte på samma jobb om ett halvår, och egentligen är det ju rätt sorgligt uttalande egentligen, då det betyder att du inte har hittat något jobb alls som du trivs med... men kämpa på de kommer säkert

2009-05-26 @ 23:03:42
Postat av: Majkie

Hehe, svar på tal de är så vi jobbar ;) Men du nu har jag väntat hela dagen på nya inlägg från dig. Har även hittat en ny blogg du ska kolla in på. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.9668060



2009-05-27 @ 01:45:35
URL: http://susshi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej jag pluggar istället och får det jobb jag vill ha när jag går ut så det är inte alls sorgligt tycker jag. Man behöver de tråkiga jobben för att motivera sig själv till att bli det man vill!

2009-05-27 @ 12:23:46
Postat av: Anonym

Det jag tycker är ännu sorgligare är att du faktiskt räknar med att bli det du pluggar till! Såvida du inte typ läser till officer eller polis eller någon liknande grej, så tycker jag inte alls du ska räkna kallt med att bli det du läser till!

2009-05-27 @ 13:00:33
Postat av: Anonym

Det är klart jag räknar med att bli det jag pluggar till! Kämpar man tillräckligt hårt så blir det som man vill förr eller senare och att vara negativ hjälper inte ett skit. Ursäkta om du tog åt dig av min löjliga kommentar, var inte direkt det jag var ute efter. Skitjobb är bra att ha tycker jag själv, för när man väl tagit sig därifrån gör man allt för att få det bättre. Det tänder en eld i röven när det går dåligt så att man skärper sig!

2009-05-28 @ 13:18:12
Postat av: Henrik!

Klart jag tar åt mig av kommentarerna, hade jag inte brytt mig hade jag nog heller inte haft funktionen att kunna lämna komentarer framme, och jag hade absolut inte svarat på något. Att räkna blint på att nå sina mål precis som man har målat upp dem är mer idiotiskt och drömmande än något annat. Jag tycker inte jag är negativ när jag säger så utan mer realistisk! Där med inte sagt att man inte ska ha sina mål i livet, och där med inte sagt att man inte kan nå dit man vill. lycka till iaf!

och på tal om de där med att "tänder en eld i röven", det får du stå för själv! Själv brinner jag ständigt utan avbrott, och utan skitjobb!

2009-05-29 @ 01:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0